söndag 8 februari 2015

Öppet hus på Dramaten 14 februari

Bilden har jag lånat från dramaten.se
Om du är i Stockholm den 14 februari tycker jag att du ska bege dig till Dramaten. Då har nationalscenen öppet hus och det brukar alltid vara trevligt. Vi får bekanta oss med nya teaterchefen, jag hoppas verkligen att det blir något av en programförklaring för hans del så vi vet vad som komma ska och visioner. Hela programmet är gratis. Så här ser programmet ut:

Öppet hus, lördagen den 14 februari, kl 12-15. 
12.15-12.45 Samtal med Eirik Stubø , teaterchef, och Christina Bjerkander, kommunikationschef, Marmorfoajén. 13-14 Repertoarpresentation , Stora scenen
På Stora scenen framförs smakprov ur vårens repertoar, med bland annat musik från Joy Division-föreställningen Kärleken kommer att skilja oss åt och Bruno K. Öijer-tolkningar. Konferencier är skådespelaren Sanna Sundqvist, just nu aktuell i Unga Dramatens Götgatan .
Dessutom under dagen: en selfiehörna med kostymer och rekvisita för den som vill ta minnesvärda bilder och i biljettkassan kan du köpa biljetter till halva priset. (Gäller endast nyförsäljning - köpta biljetter får inte bytas mot nya till lägre pris och biljetter som köps under dagen kan inte lämnas tillbaka eller bytas).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar