torsdag, februari 26

Ny serie om ung romantik

Att jag är svag för böcker med romantiska inslag är ingen hemlighet. Jag är extra svag för böcker med upplägget välordnad tjej och bad boy-kille, de träffas, inget är enkelt för dem och så massor med kärlek och romantik. Jag gillade Underbara helvete och Echo & Noah, båda med det upplägget. Därför är jag förvånad att jag inte har snappat upp tidigare att Norstedts ger ut en bok i den stilen i vår. Igår kom en pressrelease om After.När vi möttes av Anna Todd. Det är första delen i en serie om fyra böcker. Så här beskrivs boken:
Tessa har knappt hunnit sätta sin fot på college innan hon möter Hardin. Hon har höga betyg och ambitioner, en perfekt pojkvän därhemma och en överbeskyddande mor som vill hålla henne borta från allt vad studentliv heter.

Hardin är hennes raka motsats med sina svarta kläder, massor av tatueringar och sin piercade läpp. Att Hardin dessutom är oförskämd, hamnar i slagsmål på alla fester och strular med en ny tjej varje helg gör att Tessa vet att hon borde undvika honom till varje pris.

Men hon kan inte sluta tänka på honom.
Och han kan inte hålla sig borta från henne.
Jag ser verkligen fram emot att testa serien. After. När vi möttes kommer ut i mars och del två, After. När vi tvekade, i maj och del tre, After. När vi föll, i juli och del fyra i höst. Tillsammans med Nära till aldrig aldrig, som ännu ligger oläst på nattduksbordet borde jag ha så jag klarar mig gällande ung romans i vår :-)

4 kommentarer:

 1. ÅH! Tack för tipset, låter som en serie för mig! Jag gillar när delarna kommer ut varannan månad istället för varje år. Jag har också Nära till aldrig oläst hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, jag tänkte på dig direkt när jag såg det :-)

   Radera
 2. Låter inte som en serie för mig, men jag förstår att det är ett populärt tema och därför är det bra att det kommer nya böcker/serier. Allt som lockar människor till läsning är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det kan jag tänka mig inte är din typ av bok :-)

   Radera