lördag 16 augusti 2014

Nya löften och Det kallas magi


De två sista böcker som jag lyssnade på innan min provmånad hos Storytel var slut var Nya löften av Kate Hardy och Det kallas magi av Janice Maynard. Dessvärre fanns mer att önska av uppläsarna och lyssningen föll rätt platt. Det kallas magi var nästan outhärdligt klichéartad i sig så där går det inte bara att skylla på uppläsaren.

Nya löften handlar om ensamstående läkaren Joel som har en dotter vid namn Beth. På sjukhuset han arbetar börjar Lisa och Joel är helt inställd på att hålla henne på avstånd, för det skulle inte fungera med tanke på hans familjesituation om en sådan som Lisa kom för nära. Mm vi vet ju alla hur det går med den saken.

Det kallas magi handlar om Trent och Bryn som en gång hade en kärleksrelation. Men så försvann Bryn en dag och tog Trents brorson med sig. Nu är brodern död och Bryn är tillbaka, dock har Trent svårt att köpa att pojken är hans brors son. Det finns många frågetecken kring Bryns son och så är det det där med känslor som inte är så släckta och över som en först kan tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.