torsdag 11 april 2013

Litterär morgon och kväll

Idag ska jag på två mycket trevliga bokevents. Först börjar jag morgonen med en ungdomsboksfrukost på Rabén & Sjögren. Ni kan följa frukosten via mellan raderna Instagram och #ungdomsboksfrukost. Det var väldigt bra sist så jag hoppas på en trevlig start på morgonen även denna gång.
På kvällen ska jag till Mångkulturellt centrum i Fittja och lyssna på Patrik Lundberg då han ska prata om sin bok Gul utanpå. Det har jag längtat efter det hela våren och det ska bli så intressant att höra honom live och kanske får jag möjlighet att tacka honom personligen för läsupplevelsen.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag har haft en superbra dag (och kväll) :-)

   Radera
 2. Hej!

  Det är så härligt att läsa om alla roliga events du går på. Jag är jättedålig på att komma iväg på sådana saker, men du inspirerar mig att ändra på det. Tack! Så fort jag kommit hem från alla jättemånga jobbresor jag ägnar mig åt just nu ska jag anmäla mig till första bästa bokevent. Och därmed basta.

  Hoppas du får en jättehärlig bokdag!
  /Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Liv och varmt välkommen hit!

   Åh jag blev jätteglad av din kommentar tack så hemskt mycket. Om du bor i närheten av Stockholm och vill ha sällskap på ett event är det bara att säga till.

   Radera
  2. Tack!
   Jag bor faktistkt i Uppsala och är i Stockholm nästan varje dag med jobbet, så det vore jättekul att ta sällskap med dig någon gång. :-) Jag prenumererar på Svensk Bokhandels nyhetsbrev och brukar kolla deras kalendarium. Har du tips på fler bra ställen att hålla utkik efter sådana här saker?

   /Liv

   Radera
  3. Jag har tänkt blogga om tips på bra ställen att hålla koll på i veckan som kommer. Men just stockholmsrelaterade skulle jag säga Kulturhuset, Akademibokhandeln Mäste Samuelsgatan, och Stadsbiblioteket (med sina filialer). Jag har några events de närmsta två veckorna jag sakna sällskap till om du vill och kan följa med?

   Radera
 3. Vad härligt! Har faktiskt blivit sugen på att läsa hans bok de senaste dagarna. Speciellt efter att ha lyssnat på honom på Rabén & Sjögrens ungdomsboksfrukost (livssändning, tack och lov för det!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du kunde följa det live. Jaaa läs boken den är väldigt fin!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.