måndag 25 februari 2013

Göteborg t.o.r

Just nu är det väldigt upp och ner i mitt liv. Det är väldigt jobbigt och psykiskt påfrestande på jobbet och jag mår inte så bra. Det som håller mig uppe just nu är den kulturella fritiden och bloggen. I helgens jerka undrade Annika vad vi gör när läslusten sviktar. För tillfället harvar jag på med samma bok och det känns lite smått stressande att jag inte läst så många böcker som jag velat under februari. Men så påminner jag mig att det inte ska vara någon stress och att jag ska läsa för min egen del. Jag har gjort så mycket annat förutom att läsa som jag också mår bra av. Dessutom har jag tagit mig igenom en vuxenbok och det utan att känna mig korkad. Det är något som känns stort och väldigt positivt.
I helgen var jag i Göteborg och hälsade på Mrs E och hennes familj. Det var en fantastisk helg och precis vad jag behövde. Vi promenerade ute i solen, fick oss en specialvisning av ett fint slott, fyndade böcker på en secondhand och spelade sällskapsspel. Helgen gav energi och gav min själ ro för några dagar. Därför var det tyst här på bloggen över helgen. Jag behövde komma på lite strategier för hur jag ska ta mig igenom den här perioden i mitt liv.

14 kommentarer:

 1. Läs för DIN skull, fyll på med sådant du tycker om. Det finns andra tider i livet när du kan utmana dig själv/vara duktig/prestera. Jag lovar. Varmt lycka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för din fin kommentar. Den värmde väldigt. Och kul att du tittat in här :-)

   Radera
 2. Synd att vi inte kunde ses denna gång! Och jag håller med Josefin, har man annat lite jobbigt är det mycket bättre att vänta med utmaningar på läsområdet. Läs nåt kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan väl ta och ses nästa gång jag kommer ner Senare i vår troligtvis.

   Radera
 3. Vilken av vuxenböckerna var det du läste? Igelkotten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Igelkottens elegans. Recension kommer men det här med självmordsbenägna tonåringen kom jag snabbt över och bortsåg ifrån :-)

   Radera
 4. Tack för att du kom och hälsade på! Du vet att du har en plats här när du vill, många styrkekramar från ett grefvegäng som gillar dig som du är och för den du är! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att jag fick komma. Det är alltid lika trevligt och helande att besöka er. Kanske kan komma ner lite senare i vår igen? Kramar!!!

   Radera
 5. Härligt med styrkehelg! Läsa ska man göra för att få lust och livsglädje, ger det inte det så ska man stå över och göra ngt annat lustfyllt. Som att umgås med en lillgrevinna t ex!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fantastiskt härligt att åka ner. Och läsningen blir säkerligen lustfylld snart igen när allt annat lagt sig.

   Radera
 6. Låter som en perfekt helg :) Tråkigt att läsa att du har det jobbigt, håller tummarna för att tillvaron blir lite lättare snart. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket snälla du och kram tillbaka!

   Radera
 7. Kan känna igen mig i det där att det är svårt att läsa när man inte mår så bra och det är mycket annat, men läsning är alltid för sin egen skull och aldrig för någon annans. Ta hand om dig och stressa inte med läsningen (eller något annat). Gör sådant som ger dig styrka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kulturen ger mig styrka men just nu får jag som ni så klokt säger fokusera på de delar som inte stressar. Och tack för din snälla kommentar!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.