onsdag 19 april 2017

En rolig nyhet

Idag har jag en både rolig och spännande nyhet att dela med mig av. Titta på klippet och få reda på vad det är och ja det har med böcker att göra. :-D


14 kommentarer:

 1. Åh, så kul att se dina gissningar! På tisdag får vi äntligen veta vilka de 12 böckerna är och då får du se hur rätt (eller fel) du gissat. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli väldigt spännande att se vilka de 12 blir!

   Radera
 2. Vad roligt och spännande! Eftersom det förmodligen mest handlar om vuxenböcker har jag väldigt dålig koll, men t.ex. Björnstad och Edvardssons bok har det ju snackats väldigt mycket om.
  Lycka till med ditt uppdrag, ska bli spännande att följa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja speciellt Björnstad har hyllats både här och där. Som du läser jag ju väldigt mycket ungdomsböcker så det ska bli intressant att se vilka de nominerade är och vad jag kommer att få läsa under våren/sommaren som en del i ambassadörskapet.

   Radera
 3. Åh vad roligt Johanna! Ska bli jätteroligt att följa dig och ditt uppdrag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agnes! Det är roligt att vara ambassadör, det vet ju du :-)

   Radera
 4. Så kul. Grattis till uppdraget. Ser fram emot att se vilka som blir nominerade och vilka av dem som du prickade in. Tror utan tvekan att Björnstad kommer att ta hem det i år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja det är nog en stark kandidat. På tisdag vet vi mer.

   Radera
 5. Grattis! Vad spännande och kul med ett sådant uppdrag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är väldigt ärofyllt att ha fått frågan om jag skulle vilja vara ambassadör. Ska bli spännande att se vilka de nominerade är sen på tisdag.

   Radera
 6. Vad roligt! Grattis till uppdraget (som låter både roligt och spännande :-))!

  SvaraRadera
 7. Grattis! Vilket roligt uppdrag! Då måste jag hålla koll på tisdag för att se vilka de nominerade titlarna blir, spännande :) Vilka är det mer än du som är ambassadörer för årets bok? Kan vara roligt att klicka runt och se vilka böcker som diskuteras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag, poddarna Mellan raderna och En förbannad podd, bloggaren Sandra (atilio.se) och Karin som är kategoriansvarig för skönlitteratur på Adlibris. Vad jag har kunnat se är det ingen mer av ambassadörerna som har gissat på vilka böcker de tror nomineras.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.