söndag 6 november 2016

Utlottning: Justin Case av Meg Rosoff

Bilden har jag lånat från brombergs.se
Årets vinnare av Almapriset var som bekant Meg Rosoff. Flera av hennes böcker är utgivna på X Publishing (nu hos Lilla Piratförlaget/Gilla böcker) men de två första gavs ut på Brombergs förlag. Och de ger nu ut dessa två på nytt, där en av dem är Justin Case och den andra är Så har jag det nu. Vill du läsa en bok av denna prisbelönta författare kan du nu vinna boken om Justin Case här på min blogg.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om ditt eget exemplar av denna bok är att lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver att du vill vara med och tävla, ange en mejladress jag kan nå dig på om du vinner och ge ett boktips på en bok du läst i år och tyckt om.

Tävlingen avslutas om en vecka och en vinnare dras efter kl 20.00 söndagen den 13 november. Lycka till!

4 kommentarer:

 1. Jag är med och tävlar! :) Den bästa bok jag hittills läst i år kan mycket väl vara Jag ger dig solen av Jandy Nelson! Men den har ju några år på nacken, så jag tipsar även om en ny bok: Oktober är den kallaste månaden av Christoffer Carlsson. Mycket bra!

  amandabacklund@live.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ger dig solen är en av de bästa böcker jag någonsin läst. Helt magiskt bra bok! Tack för att du var med och tävlade. Tyvärr vann du inte den här gången.

   Radera
 2. Denna vill jag läsa! Jag kan tipsa om Station Eleven av Emiliy St Mandel. Det är en väldigt annorlunda dystopi där en influensa sveper över världen och dödar de flesta. Samhället kollapsar men de människor som finns kvar kämpar för att behålla sin mänsklighet och vår kultur. Filosofiska tankar blandat med nagelbitande spänning. Min mailadress: attlevaloppan(alfakrull)gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den boken har två av mina vänner, Frida och Emily, tjatat sig hesa om att jag ska läsa. Har köpt den men ännu inte läst.

   En bra bok att tipsa om och det lönade sig för du har vunnit utlottningen! Jag har mejlat dig.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.