måndag 13 april 2015

Grattis PUNKTmedis

Bilden har jag lånat från
I år fyller ett av mina absoluta favoritbibliotek 10 år. Det är PUNKTmedis i Stockholm som fyller år och en av anledningarna till att det är ett av mina favoriter är för att det är ett ungdomsbibliotek och som ni alla vet så älskar jag ungdomsböcker. Den här veckan firar PUNKT och vilket firande sedan! Det blir författarbesök av Ellen Ekman (hon som tecknar Lilla Berlin) imorgon kväll mellan kl 18-19. Under veckan kommer det att vara livemusik, bokbytarbok och utlovad feststämning och på lördag firar de lite extra. PUNKTmedis är biblioteket för dig mellan 13 och 19 år. Så jag som är övermogen smyger in på ett hörn imorgon och lyssnar på Ellen i samtal med bibliotekarien Alle, för det kan jag bara inte missa. 

Varför fira de just den här veckan tänker kanske ni? Jo för att den här veckan har datumen 13-19 april vilket så snyggt passar ihop med målgruppen! Stort grattis till finaste PUNKT och må det bli 10 år och fler därtill!
Hela veckan står ett bokbytarbord på plats för den som vill byta sina lästa böcker mot andras och varje dag är fiskdammen riggad för dagens födelsedagsfirare. Måndagen den 13 april välkomnas alla 13-åringar till fiskdammen för spännande fångster, tisdagen den 14 april är det 14-åringarnas tur, och så vidare till söndagen då PUNKTmedis äldsta besökare, 19-åringarna, får prova fiskelyckan. Självklart bjuder vi på godis och snacks hela veckan! (ur pressmeddelandet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.