torsdag, oktober 16

Trialogen ”Ursprungets förgiftande makt”

Bilden har jag lånat från nok.se
Förlaget Natur & Kultur bjuder in till en trialog på Teater Brunnsgatan 4 den 29 oktober kl:19-20, med titeln Ursprungets förgiftande makt. Det är Marie NDiaye bok Ladivine som står i fokus för kvällen. Boken kommer att diskuteras av Lawen Mohtadi, Anneli Jordahl och Jonas Mosskin. Jag är inte bekant med begreppet trialog sedan innan. Jag finner följande definition: 
Trialog är ett programkoncept från England uppfunnet av Royal Shakespeare Theatre som bygger på att yrkesverksamma från olika discipliner möts i läsningen av en skönlitterär text. Via var sitt impulsreferat på cirka tio minuter reflekterar deltagarna från sin egen horisont kring de frågor som texten väcker, och belyser på så sätt romanen från olika, och inte sällan oväntade, håll. -nok.se
Tillställningen är gratis, och det går fortfarande att anmäla sig. OSA senast 22 oktober till helena.eitrem@nok.se  Efter trialogen är vi alla välkomna att stanna länge för diskussion om boken, mingla och drick lite gott. Med fördel har boken lästs innan. Jag håller på och läser för fulla muggar. Vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar