torsdag 14 augusti 2014

Allt eller inget

Bilden har jag lånat från bokus.se
Allt eller inget av Susan Mallery handlar om Lexi Titan. Hon äger en skönhetssalong, är dotter till en stenrik och inflytelserik far och har nu fått ekonomiska problem. Ett sätt att avleda dessa problem är att ta hjälp från Cruz Rodriguez. Han ger henne ett ultimatum för att hjälpa henne. Antingen kan hon förlova sig med honom eller förlora allt. Gissa vilket av dem hon väljer? Just det!

Jag hade två stora problem med den här boken som jag lyssnade på via Storytel. Det ena är att uppläsaren verkligen saboterade lyssningen och den andra är historien som är ett mysterium eller hur jag ska uttrycka mig som löper parallellt. Stryk den helt och det här hade kunnat vara en helt okej bok. Jag skulle vilja läsa om en av Lexis systrar (för självklart är den här del ett i en serie), men den här thrillerdelen avskräcker mig totalt. Jag har nämligen läst att den fortsätter i alla fyra delar som finns i serien.

2 kommentarer:

  1. Jag har läst hela serien och den första var i mitt tycke den sämsta boken. De andra är bra, men samtidigt är det vissa saker som skaver, vissa karaktärsdrag/beteenden, så det är ingen favoritserier hos mig, ändå ville jag läsa alla böckerna :) Jag gillade den sista boken bäst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var sugen på den om en av systrarna och han Mitch men som sagt orkar inte med storyn om halvbrodern.

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.