torsdag 27 februari 2014

Hejdå X Publishing

En av de tråkigaste nyheterna som nådde mig under hösten 2013 var den att ett av mina absoluta favoritförlag, kära X Publishing skulle lägga ned. Det förlaget har gett mig så fina läsupplevelser, de har bjudit hit några av mina favoritförfattare, ordnat trevliga events och alltid stått för härlig korrespondens i sociala medier. Det var sannerligen med sorg i hjärtat jag åkte på gravöl hos dem i mitten på december. Det blev några böcker som fick följa med hem då de hade makalösa priser kvällen till ära.
Mitt tips till årets bokrea (i alla fall den på webben) är att köpa några av de fina titlar som
X Publishing
har gett ut. För de finns till finfina priser just nu.
En tröst i sorgen är att ett annat favoritförlag, nämligen Gilla böcker, från och med årsskiftet tog över X Publishings utgivning. De ska nu förvalta de titlar som getts ut och vem vet kanske även ge ut nya verk av de författare som fanns i Xs stall. Tack för allt X Publishing, lycka till i framtiden Ka och Hanna.

4 kommentarer:

 1. Ja, detta är inte roligt :( Nu är kanske inte jag största X Publishing-följaren, men de har ändå gett ut intressanta böcker som jag sneglat åt både en och två gånger. Sorgligt, som sagt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att böckerna finns kvar att köpa/låna. Men synd att inte förlaget inte finns kvar.

   Radera
 2. Ja, trist med förlag som försvinner. Kul med nya och mindre förlag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mitt hjärta klappar varmast för de mindre förlagen.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.