söndag 21 april 2013

Patrik Lundberg på Mångkulturellt centrum

Patrik samtalar med två beskare efter föredraget
Förra torsdagen var det två gånger Patrik Lundberg, en gång på morgonen och en gång på kvällen. På kvällen var det ett seminarium på Mångkulturellt centrum på temat att vara asiat i Sverige. Jag är så glad att jag grät på morgonen under pressfrukosten för nu skulle Patrik få en hel timme till sitt förfogande och det hade inte varit snyggt att sitta och storgråta då. Det roliga var att Patrik kände igen mig, (eller är det ett tecken på att jag är en stalker?). Jag följde honom när det var hans vecka på Mellan radernaInstagram och att jag var på pressfrukosten på morgonen.

Patrik pratade om att vara asiat i Sverige, om rasism och om hans bok Gul utanpå. Och även om det var väldigt intressant att höra honom berätta om dessa saker var det möjligheten jag fick att efteråt prata bara jag med Patrik. Vi pratade om boken och vad den har betytt för mig, varför jag tycker att den är så viktig och att vi båda hoppas att det kommer fler böcker på temat att växa upp som icke-vit i Sverige. Jag fick även mitt exemplar signerat med en så fin signering att jag nästan fällde en tår. Jag vill dock hålla den privat så jag berättar inte vad Patrik skrev. Nu håller jag tummarna att det kommer en ny bok snart.

4 kommentarer:

 1. En signering som du alldeles säkert var helt värd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, vad snällt skrivet av dig.

   Radera
 2. Åh vad roligt, där ser du att du gör intryck på alla du träffar. Hoppas han gillade dig lika mycket som jag gjorde första gången vi träffades :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nu blir jag helt generad Mrs E. Kramar till dig

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.