onsdag, januari 16

Julens läsning del 2


Rules of Attraction (häftad)  Chain Reaction (häftad) 
Bilderna har jag lånat från bokus.se
I somras läste jag första boken i Perfect Chemistry-trilogin skriven av Simone Elkeles och nu till julledigheten beställde jag de två sista böckerna i serien. De heter Rules of Attraction och Chain Reaction och handlar om de två yngre bröderna Fuentes, Carlos och Luis. Likt i första boken är de bad boys med ursprung i Mexiko som faller för den vita amerikanska good girl och efter lite strul uppstår tycke för varandra. De var äckligt klyschiga men fungerade fint som tidsfördriv när jag låg i sjuksängen under jul. Bäst av alla tre var bok två, den om Carlos och tjejen Kiara då den kändes mest realistisk av de tre.

Rules of AttractionCarlos måste flytta och bo med sin bror Alex i Colorado då han är i fara om han stannar kvar i Mexiko dit familjen flydde efter de trubbel som Alex hamnade i hemma i Chicago. Han är inte alls glad att behöva bo hos Alex och än värre blir det när han måste flytta in hos familjen Westford och där deras dotter Kiara är en irriterande människa. Men de känslorna vara inte speciellt länge. Frågan är bara om Carlos klarar att hålla sig borta från trubbel.

Chain Reaction
Till skillnad från sina två äldre bröder är Luis den skötsamma brodern som drömmer om att bli astronaut. Han vet precis vad han vill här i livet men det kommer att hamna på ända när han kommer tillbaka till Chicago efter både en tur till Mexiko och Colorado. Han är tillbaka till den miljö han växte upp i som barn och det finns mycket som drar och vill fånga hans uppmärksamhet. Likt Nikki som han träffar på sin bror Alexs bröllop.

2 kommentarer: