söndag 13 januari 2013

Årets bästa bloggrelatrat

Det här är en av mina favoritkategorier, bloggrelaterat. För här kan jag baka ihop kulturen jag konsumerar och älskar med att skriva som jag tycker om att göra och sedan nå andra i form av er läsare. Höjdpunkterna 2012 har varit föjande:
 1. Johanna Lindbäck-fikan. Jag vågade prata med Johanna och frågade om något jag undrat över länge gällande en av hennes böcker. Och jag fick upp ögonen för en numera bloggfavorit Boktjuven.
 2. Releasefesten för HET. Det gjorde att jag fick möjlighet att läsa en av förra årets bästa böcker. Jag fick säga hej till några av mina favoritförfattare och jag fick träffa Sofia från Unga böcker!
 3. Mitt allra första recensionsexemplar kom hösten 2012. Jag var så glad för det och läsningen var överraskande bra vilket alltid är roligt.
 4. Citeringen i Vi Läser nr5. Tänk att de på min favorittidning har gått in och läst min blogg och dessutom tyckt så mycket om det att de ville citera mig i tidningen. Vilken höjdpunkt det var.
 5. Bokbloggsjerkan hos Annika varje helg. Härigenom har jag hittat till så många bra bloggar. Några av dem har blivit riktiga favoriter och jag klickar in varje dag hos dem.
Bubblar gör: pressfrukosten hos Rabén & Sjögren, BokBaren, och det faktum att jag har fått fler besökare under 2012 och det är superkul verkligen. Tack alla ni som läser min lilla blogg, ni som kommenterar och länkar vidare! 

4 kommentarer:

 1. Och jag fick träffa en ny bloggfavvis också!

  Jag förstår att "The fault in our Stars" var din favorit 2012. Jag har svårt att tro att "När som helst exploderar jag" inte blir min favorit 2013! Trots att det bara är januari. Läste den i måndags och är fortfarande helt tagen. Grät när jag läste den, helt lycklig dagen efter och grubblande sedan dess. Svår att släppa.

  Blir nyfiken vad du frågade efter? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad snäll du är :-)
   Jag grubblar och tänker också mycket på den (så där ett halvår efter att jag läste den). Den är verkligen helt fantastisk!

   Jag frågade varför Min typ brorsa slutar som den gör. För det stör mig något enormt.

   Radera
 2. Ja, 2012 var ett fint bloggår! Säger jag som började blogga 2012 ;) men ändå! Mycket trevligt att få bekanta mig med dig och din blogg ^^
  Fresten; det där om citat i Vi läser har jag helt bommat D: Vad kul! Grattis, eller vad man säger :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ser ännu en bra grej med bloggåret 2012, du började blogga :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.