onsdag 5 december 2012

Julmys hos förlag 1.0

Idag inleddes ett av många förlagsbesök med julstämning som kommer vara de närmsta veckorna. Efter jobbet och mitt under det snökaos som varit i vår huvudstad idag tog jag mig till Novellix och deras Novellix-glögg. Det var verkligen mysig med glögg, lite smått och gott att äta och så gick det att köpa noveller till trevliga priser. Dessutom var Anna och Ada från Gilla Böcker där och vi pratade om bland annat vad de ska ge ut i vår och hur roligt det är att Johanna Lindbäck och Lisa Bjärbo ska ge ut sin bok som heter Inte nu på deras förlag nästa höst. Klantigt nog hade jag glömt ta ut kontanter så jag kunde inte köpa de noveller som fattas till julkalendern så jag får låna dem på biblioteket, köpa dem i en bokaffär eller lyssna på dem på Spotify (vilket sedan den här veckan går att göra med fyra av novellerna, länk). Det är inte bara jag som har julkalender med noveller, det har Novellix själva också och du hittar den på Instagram, här är länken.

4 kommentarer:

 1. Åh, noveller på spotify kanske skulle passa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är på ca 35 min så det kan kanske vara värt att testas :-)

   Radera
 2. Det finns tillfällen jag blir liiite avundsjuk på stockholmare... Som när det finns bokiga saker att göra. Själv kunde jag gå på aka-bokhandelns VIP-timmar och köpa julklappar klockan 8 imorse, men det kändes inte riktigt lika lockande. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är trist att så mycket kulturellt har sitt säte i huvudstaden och därmed ordnar liknande events här. Jag vill bli bättre på att hitta tips på aktiviteter på andra platser än i just Stockholm samt sådan som finns på webben så alla kan ta del av trevligheterna oavsett var du bor.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.