lördag 1 september 2012

Releasefest

Igår var jag på mitt livs första releasefest och det var ett av favoritförlagen nämligen Gilla Böcker som hade release för sin antologi Het. Vilken kväll det var, på så många plan. Först sprang jag på min goda vän Jenny utanför och det visade sig att hon också skulle på på releasefesten. Hon väntade i sin tur på sitt sällskap och efter att jag hade stått och samtalat med detta fina sällskap visade det sig att det var Sofia från fantastiska bloggen Unga böcker. Det är alltid trevligt att träffa bloggare irl. Vilket jag även gjorde med trevliga Anna från LitteraturMagazinet, henne träffade jag i onsdags på bloggfikan med Johanna Lindbäck för första gången men hade mer tid att prata med henne igår. Johanna Lindbäck var också där och hon kom fram och sa hej vilket gjorde mig så mallig, att hon mindes lilla mig. Efter lite minglande höll så förlaget och de medverkande författarna en presentation av boken och författarna ställde frågor till varandra.
Otroligt suddig bild men här är de medverkande författarna uppradade
När det var klart gick jag, Sofia och Anna runt och fick våra ex signerade. Det är en sådan ovan situation att prata med författare som jag verkligen beundrar och gillar. Det känns så lamt att säga att: Jag älskade din bok. Jag vill komma på något mer revolutionerande än så men det händer sällan. Lyckades dock kläcka ur mig något sådant till Jenny Jägerfeld, Sara Ohlsson och Lisa Bjärbo och de verkade uppriktigt glada att höra det så kanske är det inte så lamt som jag tror att visa sin uppskattning. Jag gick dit i gummistövlar då det regnade så dant och kände mig så nedklädd och bonnig tills jag såg att Åsa Anderberg Strollo också hade gummistövlar och vi två kom tillsammans fram till att det var helt legitimt att bära gummistövlar på en bokrelease. Boken har recensionsdag på måndag så ni får hålla er tills dess med min recension. Tills dess bjuder jag på en bild på den fina boken, knappen och kassen som boken fick sällskap av.
Tack till Gilla böcker för en fantastisk bokrelease. Om du vill höra lite från novellerna klicka här så läser ungdomar ur boken.

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.