tisdag 7 augusti 2012

Tre på tre

Hos Pocketlover hittade jag en rolig bokutmaning som jag bara måste vara med på. Det handlar om att läsa tre böcker på tre månader. Det kan vara att läsa en trilogi, tre böcker av samma författare, tre böcker från samma land etc.Utmaningen pågår mellan 1september och sista november. Det tog ett tag att komma på vilka böcker jag ville ha med men nu har jag bestämt mig.

Eftersom hösten i mångt och mycket kommer att handla om USA och deras val av president laddar jag upp inför valdagen i början av november med att läsa tre böcker om sittande presidenten Barack Obama. Jag önskar innerligt att han bli omvald och kommer varva valkampanjen med lite litterär läsning.

Jag tänker förkovra mig i båda makarna Obamas historia samt en svensk bok om valet 2008.
Michelle Obama av Liza Mundy
Bilden har jag lånat från Bokus.se

Dreams from my father av Barack Obama
Bilden har jag lånat från Bokus.se

Det amerikanska löftet av Martin Gelin (Martin Gelin bloggar även om USA på DN.se på Gelins USA)
Bilden har jag lånat från Bokus.se

2 kommentarer:

  1. Intressant läsning! Jag höll i ett ex av Dreams from my father för ett par dagar sedan, men kom mig inte för att köpa den. Är egentligen inget stort fan av självbiografier, men Baracks är absolut en som jag kan tänka mig att läsa! Får se om den får följa med hem nästa gång :)

    SvaraRadera
  2. Stockholmsflickan: jag har lyssnat på Dreams from my father med Barack som uppläsare och älskade den men nu vill jag läsa den själv då den ska vara en aning censurerad i ljudboksversion.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.