måndag 13 augusti 2012

Bokbloggsjerka 10-13 augusti

Hemma igen från Göteborg och som vanligt numera kör jag bokbloggsjerkan på sista dagen. Den här veckan undrar Annika:
Vilka böcker tänker du inte läsa och varför? Ge exempel på tre stycken
Det finns vissa genrer och författare som jag har svårt för och här kommer tre exempel.
Bilden har jag lånat från bokus.se
Bilden har jag lånat från bokus.se
1. Martina Haag. Jag klarar verkligen inte av henne. Har läst två av hennes böcker men inser nu att nej, hon och jag funkar inte. Så hennes senaste bok Glada hälsningar från Missångerträsk kommer inte att bli läst av mig.

2. Något annat jag inte gillar är deckare. Det är en genre som aldrig har fastnat, varken i bokform eller på film/tv. Så här väljer jag bara på måfå en författare och bok som jag inte tänker läsa. Mons Kallentof och hans senaste Vattenänglar.  

3. Den sista boken som jag inte tänker läsa blir, trots att jag älskar serien True Blood, Charlaine Harris Död tills mörkret faller. Jag tycker inte om fantasy och speciellt inte vampyrer och kommer med undantag för Twilightserien inte läsa mer ur den genren.
Bilden har jag lånat från bokus.se

2 kommentarer:

  1. Åh vad bra att få lite tips vad jag inte ska läsa. Hinner ju läsa så lite nu för tiden och då vill man ju att det ska vara så bra som möjligt. kram kram Linda

    SvaraRadera
  2. Fröken Isakson: du ska inte gå efter vad jag inte tänker läsa när du ska välja böcker :-) vi har kanske inte alls samma smak. Om det blir lite läst pga av tidsbrist kan jag däremot rekommendera en novell från Novellix.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.