onsdag 10 februari 2016

Häng med och läs Liv efter liv

En bok jag dragits till från det att jag först såg dess omslag är Liv efter liv av Kate Atkinson. Omslaget är så himla fint och tilldragande (gjort av Hanna Larsson). Boken gavs ut för ett år sedan och anledningen att jag inte har läst den ännu är dess tjocklek. Jag är inte ett fan av tegelstenar och den här boken är på ca 530 sidor. Men nu ska det bli ändring på detta för jag hade tänkt bokcirkla om boken här på bloggen och du får hemskt gärna vara med. Under fyra lördagar med start om en och en halv vecka så läser vi ca 130 sid per vecka. Jag utgick ifrån min inbundna bok när jag gjorde läsplanen men det borde vara ungefär lika i pocketboken.

20 februari läs fram till och med s. 129
27 februari läs fram till och med s. 257
5 mars läs fram till och med s.  387
12 mars läs ut resten av boken

Upplägget för cirklandet är att vi läser veckans ranson och på lördagar bloggar vi om det vi läst. Lämna gärna en kommentar här hos mig så jag kan läsa era tankar om läsningen. Har du inte en egen blogg går det finfint att kommentera och föra diskussionen i kommentarsfältet här på min blogg.

Boken finns numera i pocket för den som hellre vill läsa det. Finns i bokhandeln, både i  den fysiska och hos nätbokhandlarna, Bokus och Adlibris.

16 kommentarer:

 1. Åh, lite sugen blir jag... Får fundera en stund.

  SvaraRadera
 2. Jag kan vara med. Men vill gärna blogga på söndagar..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du vill vara med! Det går prima att blogga på söndagarna :-)

   Radera
  2. Jag hittar inte till din blogg Åsa!

   Radera
 3. Jag har den och vill gärna vara med.
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 4. Jag började läsa denna som e-bok, men hängde inte med alls. Tror den gör sig bäst i fysiskt format och jag är fortfarande nyfiken på boken, så jag kanske hänger på! Ska fundera lite. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Häng på om du hinner och vill. Jag är glad att jag har denna tegelsten i tryckt form även om den är tung :-)

   Radera
 5. Vad fint det är att läsa dina inlägg och bli tipsad om böcker igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det är fantastiskt skoj att du är tillbaka!!

   Radera
 6. Ååååh. Då vill jag vara med. Jag har gått och fingrat på den där boken, bland annat för att omslaget är så himla fint, men också för att jag läste en bok av Kate Atkinson för åratal sedan och fullkomligt älskade den. Men vilken bok var det? Det minns jag inte längre, jag minns bara känslan av att den var helt fantastisk!:-)

  SvaraRadera
 7. Jag är med, har köpt boken och ska försöka få läst innan Bathresan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver inte blogga på lördagen utan närsom från lördag och fram till lördagen veckan efter funkar fint. Skoj att du vill vara med!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.