lördag 20 september 2014

Bloggen fyller 5 år!


Den 7 september så fyllde den här lilla delen av cyberrymden även kallad bloggen Sincerely Johanna hela fem år!!! Bloggen var ju dessvärre pausad just då så jag missade att blogga om födelsedagen. Att blogga är så otroligt roligt och tack vare mitt bloggande har jag genom åren fått möjlighet att lära känna så många fina människor, varit på skojiga event och fått braiga tips.

Även om jag använder andra sociala medier också (Instagram och Twitter) så är det något visst med bloggen. Här kan jag skriva längre inlägg om saker jag sett, läst och upplevt. Jag vill rikta ett stort tack till de förlag och andra kulturinstitutioner som har bjudit in mig till olika events, samtal, utställningar och bidragit med recensionsexemplar genom åren.

Men det största tacket vill jag rikta till er läsare. Utan er skulle det här inte vara lika roligt och jag är så tacksam att det finns människor som vill läsa det jag skriver. Tack för att ni finns, tack för att ni klickar in er här och tack för att ni kommenterar. Nu ska jag fira och det på ett av de finaste sätten, med en bok. Puss och kram!

11 kommentarer:

 1. Grattis bloggen, jag är glad att vi bloggar så att vi fick träffas. Du är en vän jag är glad att ha, även om vi inte kan ses så ofta IRL. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är på tok för länge sedan vi sågs nu. Jag saknar dig massor! Kan du inte komma upp i höst? Jag har ju ett eget gästrum numer :-)

   Radera
 2. Grattis! Ser fram emot fortsatta inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och fler inlägg blir det :-) Det är verkligen skoj att du har börjat följa min blogg och tycker att den är intressant även om jag inte bara bloggar om romantikböcker.

   Radera
  2. Jag tycker jättemycket om din blogg! Faktum är att jag läser en hel del ungdomsböcker och jag älskar crossover, så jag tycker det är intressant att läsa dina recensioner om såna böcker också :)

   Radera
 3. Två försenade hipp och en näve hurran till dig och din blogg!

  SvaraRadera
 4. Och jag vill säga tack till dig vännen. Så kul att du och din blogg finns ♥. kram

  SvaraRadera
 5. Bättre sent än aldrig - stort grattis i efterskott!! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.