måndag 4 mars 2013

Bokrelease upphöjt till tre

 
Den här veckan är det inte mindre än tre bokrelseaser som jag ska gå på.
Imorgon tisdag är det release för Klara Krantzs bok Ge mig arsenik. Den har recensionsdatum på onsdag så då kommer min recension av den. På onsdag är det en fest för feminister och bokrelease för Maria Svelands nya bok Hatet Södra teatern. Torsdag kväll är det X Publishing som har bokrelease för Ester Roxbergs nya roman Fågelhuset. Och förutom att få vara på bokrelease som alltid är trevligt ska det bli superkul att få träffa personerna bakom ett av mina absoluta favoritförlag.

8 kommentarer:

 1. Gaah, blir galet avundsjuk! Läste alldeles nyss om Maria Svelands nya bok och blev riktigt nyfiken, har alltså helt missat detta evenemang, och nu är alla biljetter slut :(... Supertrist! Men jag får väl en grundlig genomgång när vi ses nästa gång?! :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Givetvis får du en grundlig rapport nästa gång vi ses. Vilket förhoppningsvis är redan på torsdag annars kanske vi kan ses och äta frukost nästa vecka?
   Kramar

   Radera
 2. Ge mig arsenik - gillar titeln och omslaget! Kul att gå på så många releasefester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli superkul att gå på bokreleaser! Boken har fått mig att damma av mina Håkan Hellström-skivor :-)

   Radera
 3. Vad roligt! Idag ska jag börja läsa "Ge mig arsenik". Har så galet höga förväntningar på den boken, den verkar verkligen bra. Och precis min typ av bok :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst halva och tycker mycket bra om den!

   Radera
 4. Heja din sköna fritidssysselsättning! Kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.