onsdag 28 februari 2018

Låt oss prata om det här med författarsamtal

Jag går på ett gäng författarsamtal varje säsong. Det vore roligt att höra vad er syn på författarsamtal är. Brukar ni gå och lyssna på författarsamtal? Dessutom tipsar jag om tre böcker vars författare jag ska lyssna på i vår och några poddar med författarsamtal som jag gillar.

4 kommentarer:

 1. Stockholms stadsbibliotek ordnar författarsamtalsom är gratis. Inte för att jag har något emot att betala för att höra på en författare. Har dock svårt att koncentrera mig att lyssna på en författare på Akamibokhandeln då det ör mycket ljud i övriga bokhandeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig om Akademibokhandeln, en annan sak är att samtalen ofta är så korta där men jag måste gå dit så himla långt i förväg för att ha en chans på sittplats.

   Radera
 2. Jag är en av dem som inte direkt förstår vitsen med författarsamtal, men... En gång var jag på Psykologer läser böcker där Jenny Jägerfeld pratade med Mats Strandberg och John Ajvide Lindqvist. Det var nog mitt första och det överträffade alla mina förväntningar! En annan överraskning var när Piratförlaget hade författarkväll på Kägelbanan och jag gick dit fränts fö Sara Lövestam skull. Då blev jag väldigt imponerad av Kristina Ohlsson och tyckte att hon var både rolig och intressant att lyssna på. Nu är jag inte så förtjust i deckare tyvärr men jag löste det genom att köpa några av hennes barnböcker samt Sjuka själar. Ett samtal som levde upp till förväntningarna var Katarina Wennstam på Stadsbibblan. Hon var väldigt intressant att lyssna på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att vara en person som inte förstår vitsen med författarsamtal så har du lyckats gå på ett gäng riktigt bra och intressanta samtal. :-)

   Radera