torsdag 17 oktober 2013

Bokrelease för Lex bok

Bilden är tagen av och tillhör mig, Sincerely Johanna
Jag tycker det är väldigt roligt att gå på bokrelease. Då får jag höra författaren prata om sin bok, förlaget kan tipsa om kommande utgivning och det är trevligt att träffa andra bokintresserade. Ett förlag som är mycket duktiga på att ordna releasefester är Lilla Piratförlaget. Där är de som jobbar på förlaget suveräna på att få gästerna att känna sig välkomna, de stannar till och pratar med gästerna och ser till att vi har det bra. De väljer bra lokaler och jag känner mig aldrig orolig om jag skulle vara utan sällskap att gå själv. I början av september var det releasefest för Sara Kadefors nya ungdomsbok Lex bok. Och trots att min hjärna var helt mos (nya jobbet tog på krafterna i början) glömde jag det snabbt efter att ha kommit till releasen. Det här är en bok som jag är väldigt förväntansfull inför då jag tyckte otroligt mycket om Sandor slash Ida när det begav sig.

Bilden är tagen av och tillhör mig, Sincerely Johanna


På bilden ses förläggaren Erik Titusson i samtal med författaren Sara Kadefors. De är inringade på bilden ovan då jag fotade från en så dålig vinkel. Det roliga var (antar jag att i och med kopplingen till Piratförlaget) så var Jan Guillou där och han är också med i ringen men jag vill förtydliga att han bara lyssnade och inte pratade med Erik och Sara just när den här bilden togs. 

Boken som det var releasefest för ligger näst på tur i min läshög och jag är som sagt mycket förväntansfull. Så snart kommer ni kunna läsa min recension av den.

4 kommentarer:

 1. Vilket komiskt sammanträffande att du fick Med Guillou i ringen. Låter som en trevlig tillställning. Jag har också boken - plus en t-shirt - min första bok t-shirt, dock tyvärr för liten.
  Jag är förresten nyfiken på ditt nya jobb. Är det också på universitetet? Har du skrivit nåt inlägg om det på bloggen som jag missat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. T-shirten var dessvärre för liten även på mig. Det var en väldigt trevlig tillställning.
   Jag vill ogärna blanda in mitt jobb här på bloggen och mejlar dig istället.

   Radera
 2. Åh vad roligt, jag hade gärna gått! Jag tyckte mycket om boken. Ska bli kul att läsa vad du tyckte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har väldigt höga förväntningar på boken. Är nästan lite nervös att läsa den.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.