onsdag 18 september 2013

Trycker på paus ett litet slag

Just nu är det väldigt mycket som händer i mitt liv. Som jag berättat tidigare så har jag börjat på ett nytt jobb och har flyttat. Det har gjort att jag har haft mycket att göra och det har inte varit problemfritt. Även om jag som vanligt både läser och går på kulturevenemang så hinner jag inte sätta mig ner och blogga om det. Mest blir det Twitter. Nu har jag kommit till en punkt där jag måste bromsa för min egen del. Stressen över att jag inte uppdaterar här och bloggar om blant annat recensionsexen som ligger utlästa på sängbordet har nu blivit lite för påtaglig. Jag behöver ta lite tid att andas för att hitta tillbaka till lusten att blogga. För jag tycker det är väldigt roligt men just nu måste annat gå före.

Vi hörs snart igen och tills dess finns jag på Twitter för den som vill på @johannalundin86

20 kommentarer:

 1. Förstår dig så väl. Ta en paus och ta hand om dig själv. Hälsan och ett stressfritt liv är alltid viktigare än bloggen. Vi hörs på twitter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för din fina kommentar. Ja vi ses på Twitter.

   Radera
 2. Jag tycker du gör helt rätt! Ibland blir det helt enkelt för mycket, och då måste någonting bort, annars funkar det inte. Ta hand om dig, och välkommen tillbaka när orken och lusten kommer tillbaka.

  /Liv

  SvaraRadera
 3. Alla saker har ju inte en pausknapp så därför blir det extra viktigt att trycka på alla som finns. Jag fortsätter hålla koll på dina äventyr på twitter och hoppas du hittar en behaglig balans i livet! :)

  SvaraRadera
 4. Ta hand om dig, Johanna. Vi sitter här och väntar när du hittar tillbaka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värmer. Hoppas på att jag snart är tillbaka här.

   Radera
 5. Jag förstår dig också! Sköt om dig!

  SvaraRadera
 6. Helt rätt Johanna! Ditt mående ska gå först i alla lägen. Ta hand om dig! Jag hoppas vi ses på bokmässan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det blir dessvärre ingen mässa för min del i år. Men förhoppningsvis ses vi i höst i annat sammanhang.

   Radera
 7. "Dansa - Pausa. Dansa - Pausa." Bloggpaus är vettigt, bra och sunt. Du är välkommen tillbaka när du vill. För egen del tycker jag att det är dötrist att läsa neurotiska måste-skriva-varje-dag-blogginlägg. Låt oss låta bli sånt. Döda alla onödiga måsten. Skriv för att det är kul. Vi gillar dig oavsett om du skriver eller ej, okej?

  SvaraRadera
 8. Kommer sakna dig här i bloggvärlden. jag får nog ta och bättra mig på twitter. Det är nog den kanal jag använder minst. Men ska spana in dig. kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer att komma tillbaka. Och snarare än du tror Linda :-)

   Radera
 9. Ibland är det helt nödvändigt att pausa. Ta det lugnt och ta väl hand om dig. Vi finns här när du kommer tillbaka i bloggvärlden. Ska leta upp dig på twitter ( jag läser twitter ibland, men twittar aldrig själv, får kanske ändra på det). Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du vill följa mig på Twitter. Snart är jag tillbaka här.

   Radera
 10. Känn inget bloggtväng här nu, men när du känner för det så ligger en liten tagg och väntar på dig :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.