onsdag, september 4

Att se fram emot i september

Tonårsboken har en serie som de kallar Att se fram emot i... och jag är inte sen med att haka på. Det här ser jag fram emot i september:
Bilden har jag lånat från bokus.se
Vi måste sluta ses på det här sättet av Johanna Lindbäck och Lisa Bjärbo kommer äntligen ut. Som jag har längtat. 
Bilden har jag lånat från sodrateatern.se
Gruppen och herrarna! Jag tyckte otroligt mycket om föreställningen Men det skulle ni aldrig våga som jag såg i september förra året med samma teatergrupp Gruppen. Nu är de tillbaka med en ny föreställning och biljetterna är bokade.

Release me- Tradition Den 17 september är de kväll nr 2 i höstens serie. Premiären var riktigt bra (kommer blogga om detta senare i veckan.

Releasefesterna som avlöser varandra i september. Jag tycker att det är väldigt trevligt att gå på releasefest. Då brukar det finnas möjlighet att prata med författaren utan att gå via mejl/sociala medier och än bättre är det om de läser högt ur boken som ska till att släppas. Då går det att få ett hum om rösten i boken och tonen.
Bilden har jag lånat från kulturhuset.stockholm.se
Kulturhuset Stadsteatern blir mitt andra hem i september. I kulturhuset som ligger mitt i Stockholms city går det att se teater/lyssna på samtal/seminarier/författarsamtal/låna böcker etc och det är precis vad jag tänker göra. Bara den här veckan har jag två evenemang på de numera sammanslagna Kulturhuset Stadsteatern.

2 kommentarer:

  1. Åh vad det låter helt underbart med dina evenemang, blir inte alls avis när jag sitter i mitt renoveringsobjekt mitt ute i frikkin' nowhere... :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stockholm är rätt svårslaget nr det gäller kulturutbudet. That's why I love this town.

      Radera