söndag, augusti 25

Babel är tillbaka

Bilden har jag lånat från svt.se
Idag är det en vecka kvar till säsongsstarten av Babel. Och nytt för den här säsongen är följetongen om litteraturens höjdare som heter De odödiga. Det är två av mina favoriter som kommer att ta sig ann denna uppgift och det är förre programledaren och författaren Daniel Sjölin samt allas vår bibliotekarie Jenny Lindh. Kan inte bli annat än succé. Den här säsongen får jag ta och titta på Babel så fort det går för jag missade hela vårens säsong för avsnitten ligger ute så kort tid i jämförelse med andra program på SVT Play. Verkligen tråkigt, för det är ett av mina favoritprogram.

4 kommentarer:

 1. Som jag längtar! Tyckte så mycket om inslagen med Jonas Hassen Khemiri förra säsongen, men det här kan nog bli minst lika bra. Daniel och Jenny är favoriter hos mig med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var väldigt trevligt när JHK va prao men tror att det här också kommer bli kul. Bara en vecka kvar nu :-)

   Radera
 2. Vågar jag erkänna att jag aldrig sett ett avsnitt? Tycker dock dessa inslag låter intressanta så ska försöka kolla i år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du vågar! Och det är ingen som dömer dig för det.

   Radera