tisdag, juni 18

Sommar i P1


Bilden har jag lånat från sverigesradio.se
På lördag kör årets upplaga av Sommar i P1 igång. I år är det ovanligt få som jag är sugen att lyssna på. Och det är väldigt mansdominerat på min lista. Så här ser mitt startfält ut i sommar.
Juni:
Jonas Gardell
Peter Wolodarski
Kristian Gidlund

Juli:
Maria Sveland
Malik Bendjelloul

Augusti:
Martin Schibbye och Johan Persson
Sami Said
Katrine Kielos

Vilka har ni markerat i kalendern?

6 kommentarer:

 1. Jag har blivit så sopig på att lyssna på sommarpratarna senaste åren. Säkert pga. jobb och mindre tid på sjön. Men kanske blir det bättre i år, har några jag har tänkt att jag ska lyssna på men det sa jag iofs i fjol också. För att svara på din fråga: Jag minns inte vilka det var som lockade. Kanske borde kolla upp det nu snart :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker poddarna är bra, då är de kortare och musiken bortklippt. Större sannolikhet att jag lyssnar då än de som är 1,5 timme.

   Radera
  2. Jag behöver nog musiken för att bry mig. Känner att jag lär känna personen, skaffa mig en uppfattning om ifall prataren och jag kommer överens och uppskatta denne, genom musikvalen. Det där kanske lät helt otroligt ytligt, men det tycker jag inte att det är :}

   Radera
  3. Jag får ju snuttar av musiken och kan lyssna på Spotify sen. Men är det någon med dålig musik i programmet blir det långt och jobbigt att lyssna på den vanliga versionen snarare än podden.

   Radera
 2. Liv Strömqvist tänkte jag försöka lyssna på också, utöver dem du har listat. Jag tänkte precis som du, att det känns som färre måste-lyssna-på-det-här i år, men sedan drabbades jag av en kraftig deja vu-känsla. Jag brukar tänka så varje år. Och enligt min erfarenhet kan vissa av dem som man aldrig hört talas om vara de allra bästa, så var det med några av dem jag gillade bäst förra året. (Bara det att jag har glömt bort vad de heter, så jag kan inte tipsa om dem... )

  Summa summarum så kommer jag nog göra som jag brukar, dvs lyssna de dagar det råkar passa, och ta igen mina måsten genom poddversionen. :-)

  /Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att blir överraskad är halva nöjet och jag hoppas att det blir så även i år.

   Radera