tisdag 21 maj 2013

Tävling

Idag fyller jag år! Och det ska vi givetvis fira med en tävling. Jag lottar ut ett litet bokpaket. I paketet finns två böcker och fyra noveller. Det är Kaninhjärta av Christin Ljungqvist och Som om jag frågat av Johanna Lindbäck i bokväg. Novellerna är de fyra första vårnovellixerna, Odjura, Fantasy, Mammalia och Ravioli.Vad behöver du göra för att tävla? Svara på följande fråga:
Vilken blogg borde jag läsa/följa?
För en lott svara på frågan, för två lotter dela denna tävling på din blogg/Facebook/Twitter (kopiera sedan in länken i en kommentar här). Jag drar en vinnare när jag är tillbaka från London, så ni kan tävla till och med kl: 23.59 den 28 maj.

18 kommentarer:

 1. Och ett STORT efterskottsgrattis till dig med! :D Maj, YäY!
  Och tävling, woho! Då du uppenbarligen redan följer potatens babbel så får jag fundera lite och återkomma senare. ;]
  Hoppas London gör dig gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter idogt funderande har jag kommit fram till att det här var riktigt jäkla svårt! Du borde verkligen följa ditt biblioteks blogg, men då jag inte vet vilket bibliotek som är ditt eller om de ens har en blogg, så får jag väl gardera mig.
   Eftersom jag förespråkar bättre koll på illustratörer så vill jag tipsa om 7 Imps (vilket jag kanske gjort förr? Ursäkta röran isf). Det är en trevlig blogg där de varje söndag visar upp en illustratör, oftast sådana jag aldrig hört talas om, oftast sådana som får mig att börja spontankladda på närmsta papper :D Mycket blandade stilar, tänker att något säkert kan få dig att snegla åt lite bilderböcker :]
   Skrivit om din tävling här.

   Radera
  2. Tack för ditt svar och bra tips där. Du är med och tävlar med två lotter. London var fantastiskt!

   Radera
 2. GRATTIS bönan! Jag vill vinna, det är ju döskoj. Självklart länkar jag från min blogg också, så att jag får två lotter. Bloggen du ännu inte följer, men som du verkligen borde följa, är Bläddra! Bläddra! http://bladdrabladdra.blogspot.se/, författaren Janina Kasteviks snygga och smarta blogg om barn- och ungdomslitteratur i synnerhet och skrivande och litteratur i allmänhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för bra tips där Josefin! Du är med och tävlar och har två lotter.

   Radera
 3. Grattis, grattis! Jag hoppar över tävlingen den här gången men vill så klart fira dig ändå!

  SvaraRadera
 4. Åh, grattis i efterskott!! Självklart vill jag vara med, och jag vill gärna tipsa om tävlingen på min blogg. Jag ska fundera ut vilken blogg jag ska tipsa dig om :)

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott!

  Rolig idé med tävlingen. Jag har funderat på vad jag ska rekommendera för blogg. Det har inte varit helt lätt, eftersom du redan följer flera av bloggarna jag helst av allt läser (tex Jonna Lindbergs fina och inspirerande blogg). Eftersom du verkar vara en person som har många saker på gång för det mesta har jag valt att tipsa om bloggen "Glömda ord" (www.glomdaord.wordpress.com). Där publiceras ett ovanligt (ålderdomligt eller dialektalt) ord om dagen, och läsarna berättar om hur de använt dessa ord på riktigt. Blogginläggen är alltid korta, bara ordet och en ordförklaring, så det går snabbt att läsa. Samtidigt blir du påmind om härliga ord som "illfänas", "puke" och "kvanting". Det är som en liten adventskalender, fast varje dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, vad underbart! :D

   Radera
  2. Tack så mycket! Och du är med och tävlar med två lotter.

   Radera
 6. Hej, här är mitt blogginlägg med tips: http://www.jonnalindberg.com/sincerely-johanna-bjuder-pa-tavling/. Dock tror jag att du kanske redan följer den bloggen, men det får bli så ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset och du är med och tävlar (två lotter har du)!

   Radera
 7. Hejsan, Grattis på födelsedagen!!
  Du kan alltid följa min bokblogg, http://bokcirkelnn.blogspot.se/
  Jag hoppas din resa var fantastisk!

  //Steffi :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Du är med och tävlar och har en lott.

   Radera
 8. Hej igen!

  Här är länken från min blogg.
  http://lugndetordnarsig.wordpress.com/2013/05/28/bloggtipsartavling/

  /Liv

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.