fredag, februari 22

Bokrelease hos Sekwa

Förra veckan var jag på en supertrevlig bokrelease hos Sekwa för deras bok Fiskar ändrar riktning i kallt vatten. Kvällen till ära var den franke författaren där i egen hög person. Det var så mysigt, vi mumsade på ost, vindruvor och drack gott vin och pratade. Sedan läste Pierre Szalowski ur boken på franska (han hade kunnat läsa vad som helst franska är ju helt otroligt vackert att lyssna på) och efter det läste översättare till boken Magdalena Sørensen samma passage fast på svenska.Tack så mycket Sekwa för en trevlig kväll.

Det var så synd att plånboken gapar extremt tom just nu för jag hade så gärna velat köpa boken och få den signerad av författaren. Nåväl kanske nästa gång.

8 kommentarer:

 1. Härligt med fransk afton. Boken är en fin feelgoodare och läsvärd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag ta och köpa den vid tillfälle. :-)

   Radera
 2. Så trevligt med bokrelease! Titeln påminner mig om ett visst melodifestival bidrag... Only dead fish.....eller vad var det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt trevligt. Hoppas att det blir fler gånger. Vad beträffar Melodifestivalen har jag ingen aning. Jag har inte tittat på det på över fem år.

   Radera
 3. Jag hade också planer på att gå, men kunde inte. TRÅKIGT. Det verkade ju fenomenalt mysigt måste jag säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fenomenalt mysigt också :-) Vi stannade till sen på kvällen då ingen ville gå hem.

   Radera
 4. Där hade jag velat vara med! Fick oväntat hem just den boken från sekwa (som plåster på såren för att de glömt skicka en tävlingsvinst till mig). Glad överraskning, alla bokhyllor borde innehålla lite guldfiskar. Har faktiskt inte läst någon av deras böcker än men tycker av någon anledning att allt med sekwa är tokmysigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit jättekul om du hade kunnat vara med. Åh då vill jag veta vad du tyckte sen om boken. Jag har också en föreställning att allt med Sekwa är tokmysigt :-D

   Radera