lördag 15 december 2012

Stöd Musikhjälpen

Bilden har jag lånat från sverigesradio.se
Bloggaren Bokbiten har dragit igång en insamling till förmån för årets upplaga av Musikhjälpen och jag vill nu uppmuntra er som inte redan skänkt en slant att göra detta. För er som inte vet vad Musikhjälpen är för något kommer här en kort redogörelse som jag lånat från deras hemsida:
Musikhjälpen är en insamling som lyfter upp en undanskymd katastrof. 2012 går insamlingen till kampen för att ge barnen i slummen rätt till rent vatten.
Tre programledare bor i en glasbur på Stortorget i Malmö för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister,  kända personer och alla andra som engagerar sig i kampen.
Musiken som spelas i programmet bygger på publikens låtönskningar. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Din musik räddar liv.
Insamlingen som jag syftar på heter passande nog Bokbloggarna och du kan skänka pengar genom att följa den här länken, länk. Årets tema är barnen i slummens rätt till rent vatten. Skynda er Musikhjälpen håller på till och med imorgon!!!

1 kommentar:

 1. Ι usually dο not leaνe а response, howeνег
  after loοkіng at a few оf the remaгks оn "St�d Musikhj�lpen".
  I actually dο have а couple of questions foг
  you if it's okay. Could it be just me or does it give the impression like some of these comments come across like they are written by brain dead people? :-P And, if you are posting at other sites, I would like to follow you. Could you make a list of every one of your social community pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

  my website ... australian patent attorney salary

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.