måndag 24 december 2012

24 december

Bilden har jag lånat från novellix.se
Nu är jag i mål och det är slut på min julkalender idag är det dags för sista luckan. Det har varit en mycket intressant, rolig och spännande julkalender. Och novellixerna passade utmärkt för ändamålet. Hoppas ni fått ut något av det också. Så dagen till ära har jag läst novell nr 24 skriven av Dogge Doggelito och den heter Shuno. Den handlar om några killar i en miljonprogramsförort till Stockholm som gör sig redo för att åka till en annan förort och deras Obs för att snatta. Det hela spårar ur och vi får dessa fyra killars liv berättat för oss samtidigt som detta sker. Nu tar jag lite ledigt från noveller för ett tag och imorgon börjar läsningen av Hungerspelstrilogin.  
                                                          God jul till er kära läsare!
Min favoritlåt av alla julsånger är denna och mannen som sjunger den har en fantastisk röst. Varsågoda här kommer Oh holy night med Nat King Cole

6 kommentarer:

 1. En Hungerspelsläsning låter bra, går själv i samma tankar. Hade tänkt läsa andra boken nu snart, innan filmen kommer.
  God jul på dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en syster som vill att vi ska se första filmen men jag propsar på att läsa att boken först :-) God fortsättning till dig!

   Radera
 2. God fortsättning till dig också! Toppenidé med novellkalendern!

  SvaraRadera