onsdag 28 november 2012

Uppmuntran i sjukstugan

Så var det dags igen. Jag är hemma från jobbet och den här gången med en hosta från helvetet. Idag har jag varit hos doktorn och fått hostmedicin så nu ska det väl bli bättre. Har hostat i en vecka nu och mage samt lungor är helt slut. Under tiden jag har legat i sägen har jag plöjt böcker, jo det är sant. Jag har läst alla utom en bok i Augustprisutmaningen (bara Only väg upp kvar) och gjort två omläsningar av en av mina favoritförfattare. På väg hem från läkaren svängde jag förbi på biblioteket och lånade Hungerspels-trilogin. Jag är ju sist av alla att läsa den så nu tänkte jag ligga i sängen i helgen och läsa den. Jag tog serien på engelska. Vilket språk läste ni den på ni som läst?

6 kommentarer:

 1. Jag har bara läst första boken, då på engelska. förvånansvärt bra :) Sen hittade jag svenska samlingsvolymen billigt på bokrean, så resen kommer nog läsas på svenska. Inte tagit mig i kragen än. Om jag känner mig själv rätt blir det nog i halvpanik precis innan filmen går upp.
  Krya dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att jag förstår den på engelska annars får jag åka och byta dem för de finns på svenska också på bibblan.
   Tack så mycket jag är på bättringsvägen.

   Radera
 2. På svenska, men jag läser allt på svenska sedan jag bestämde mig att försöka skriva själv. I början när jag skulle skriva kom det nämligen bara engelska ord i mitt huvud...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att det snart går att få läsa det du skriver :-D

   Radera
 3. Jobbigt med sjukdom men fint med lästid! Jag har faktiskt inte läst Hungerspels-triologin än, får se om jag gör det en vacker dag. Hoppas att böckerna är bra och att hostan försvinner snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har läst mycket den här veckan och det var verkligen härligt och bra uppladdning inför julkalendern. Hostan botas numera med hostmedicin så det är på väg åt rätt håll.

   Radera