torsdag 13 september 2012

Tävling..host host

Bilden har jag lånat från bokus.se
Jag har lyckats med konststycket att bli förkyld innan jag ens hann bli frisk från första omgången. Så nu ligger jag hemma, snorar och hostar och försöker kurera mig. Dock låter jag inte sjukdom tynga ner mig utan passar på att hålla en liten tävling här på bloggen. Om du ger mig ett tips på en bra huskur mot förkylning är du samtidigt med och tävlar om novellixen Om himlen smälter av Hassan Lo Sattarvandi. Jag drar en vinnare den 20 september kl 19. Så tipsa på nu så blir det en win-win situation av det hela, jag blir frisk och du en novell rikare.

Update: Grattis till Camilla som vann novellen. Skicka namn och adress till mig så kommer den med posten.

5 kommentarer:

 1. Jag är inte med i tävlingen men har tipsat om den iaf :-) Krya på dig! Vitlöksbröd med persilja funkar mot mina förkylningar.

  SvaraRadera
 2. Mrs E: tack vad snäll du är. Det verkar inte vara någon som vill vara med och tävla.

  SvaraRadera
 3. för mig hjälper te med smak av ingefära och grape plus lite honung i istället för socker.. sen är det bara att packa ner sig i skönaste platsen och göra vad som infaller sig, sova, läsa, (se på film om det är i närheten) och alra mest drömma sig bort!

  SvaraRadera
 4. Noveller är inte min grej tyvärr, men kan ju berätta hur illa jag bär mig åt när jag håller på att bli sjuk. ;) Jag sätter hårt mot hårt och brukar när jag känner att en förkylning är på gång ta mig en riktigt grym svamprunda, över stock och sten nån timme, sen hem och rumla ner i ett varmt bad. Då brukar förkylningen bryta ut direkt å sen gå över, istället för att slöstarta i en vecka innan den kommer igång på allvar. Så gör jag. Måsten för mig är att dricka massor och sova ännu mer och alltid ha halsduk/scarf när jag känner minsta lilla i halsen.

  SvaraRadera
 5. Camilla: tack för dina fina tips. Du har vunnit novellen. Mejla mig din adress så kommer den med posten.

  Elen: tack för dina tips. Jag önskar så att jag hade ett badkar det är en av de bästa kurerna mot det mesta.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.