fredag 27 juli 2012

Mode på bokmässan

Jag har en gång i tiden varit modebloggare (det var så jag började blogga 2007). Så idag gör jag ett modeinlägg här. På Bokmässan är det på söndagen ett seminarium som jag verkligen kan rekommendera. Det är nämligen mina tre stora modeidoler som håller i det. Svenskt mode.Svensk Stil med storheterna Camilla Thulin, Karina Ericsson Wärn och Susanne Ljung.

När jag var 13år övergick jag från VeckoRevyn och Frida till Damernas Värld och ELLE och min kärlek till mode inleddes. I Damernas Värld skrev Karina Ericsson Wärn sin spalt Retro (som nu finns som bok) och jag lärde mig en massa om modehistoria av henne. Jag har läst hennes böcker och har flera gånger shoppat enligt hennes lista på basgarderob i Chic. Hon kommer med Modebibeln -Den svenska i höst.
Bilden har jag lånat från bokus.se

Camilla Thulin är en så inspirerande kvinna och jag har hennes förra bok Stil och är så sugen på hennes nya Stil med Thulin. Tanken på att få se henne prata live är verkligen lockande. Jag skulle vilja vara lika graciös som hon och gör ett försök genom att ta hennes stilråd. Läste en bra artikel om henne i majnumret av Femina.
Bilden har jag lånat av bokus.se
Susanne Ljung leder programmet Stil i P1 och jag fullkomligt älskar det. har lärt mig så mycket om framför allt internationellt mode och modehistoria av henne. Det bästa är podarna som finns på Sveriges Radio så det går att lyssna igen och igen.
Bilden har jag lånat från sverigesradio.se/p1

Så missa inte det här seminariet om du är på Bokmässan på söndagen kl 15.00-15.45

4 kommentarer:

  1. Böckerx3/Metta: visst är det. Finns mycket annat spännande också. Håll utkik jag kanske tipsar om fler seminarier värda att hålla koll på

    SvaraRadera
  2. Åh vilka toppenböcker. Beställde själv hem två modeböcker häromdagen, men dessa måste jag nog sätta på min villhalista. kram

    SvaraRadera
  3. Fröken Isakson: åh vad köpte du då för något? kram

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.