onsdag 1 september 2010

Fotografi

Jag älskar foto som konstform och beundrar verkligen de som kan ta vackra foton. Jag har inte kommit iväg till Fotografiska i Stockholm än men det blir ändring på det snart. Eftersom jag själv mest tar naturbilder tycker jag om att titta på de som kan ta fina kort på människor. Jag har tre kvinnor som verkligen kan det därmed att fotografera. Och jag har förmånen att känna dem alla tre.

Lina Öinert
Hon kan det där med detaljer Lina. Dessutom tar hon grymma självporträtt. Som det här. På hennes fina blogg kan ni se fler bilder.
Bilden är lånad från linafoto.se
Hon är äckligt begåvad denna tjej. Om jag någon gång gifter mig är hon given som bröllopsfotograf. Hon tar fina porträtt också, synd att jag hatar att bli fotograferad annars hade hon gärna fått knäppa en bild på mig. Har också en hemsida för den som vill se mer eller bli ett fan på Facebook.
Bilden är lånad från camillasundberg.net
Jag blev först bekant med Anki genom att det är hon som fotar Camilla Norrbacks lookbooks osv. Jag är helt kär i hennes förmåga att porträttera och Camillas kläder kommer alltid till sin rätt. Du kan bli ett fan av henne med på Facebook. Här är min absoluta favoritbild:
Bilden är lånad från annkatrinblomqvist.com

2 kommentarer:

  1. Vilka fina ord. Tack rara du! :)

    SvaraRadera
  2. Camilla: de är sanna varenda ett av dem, du är så duktig fotograf Camilla.

    SvaraRadera