söndag 12 september 2010

Filmhelg

I helgen har jag sett lite film igen (det var länge sedan, numera är det mest serier och att plugga som hinns med). Det blev tre filmer, två ungdom och en chick flik.
Bild lånad av cdon.se
Remember Me
Robert Pattinson utanför Twilight, hur ska det här gå. Det gick bra, jag tyckte bättre om honom i den här än som Edward Cullen. Filmen handlar om en kille (Pattinson) som hamnar i bråk, muckar med en polis som griper honom, ska ge igen på polisen genom att strula med hans dotter. En frånvarande pappa, nervös mamma, lillasyster som han avgudar, en död bror som han skriver till. Den var okej, blev lite seg på mitten och så tar slutet andan ur en. Sevärd och lagom en dag när du vill fördriva lite tid.
Bild lånad från cdon.se

Jennifer Lopez spelar alltid samma sorts kvinna på vita duken. Hon är så förutsägbar. I denna rulle vill hon ha barn, inseminerar sig, träffar så en kille, hennes värld ställs på ända och hon måste omvärdera allt. Den som är bra i denna film är killen hon träfar, Alex O'Loughlin.
Keith
Var helt klart den bästa av de tre filmerna. Hon skolans populäraste och duktigaste elev. Han hennes bråkige labbpartner som är den enda som kan hjälpa henne lyckas med kemin. Om vi säger kemi uppstår men det är inte så sliskigt och förutsägbart som du först tror. För Keith är allt utom den han utger sig för att vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar