torsdag 30 september 2010

Bokmässan

Resan är dessvärre förknippad med ledsamheter och strul. Men det finns tre ljuspunkter. Först, jag bodde hos Miss E och det var hur mysigt som helst. Är alltid roligt att träffa henne (och Grefven förstås). Tack så hemskt mycket. Sen, frukost med Missy. Vi prata om att vara ett fan av någon och hur det är att träffa någon du beundrar. Vad hon inte vet är att jag satt och var star-strucked hela frukosten, jag tycker hon är så cool och har beundrat henne länge nu och kände mig smånervös. Sist, själva Bokmässan.

Det var min första Bokmässa. Först blev jag överväldigad av alla utställare och alla böcker och tänkte, hjälp jag kommer aldrig hinna med allt detta på två dagar jag skulle ha stannat hela helgen. Men så började jag beta av golvet och tillslut hade jag sett allt (i alla fall det jag ville se) och var så glad att jag valt rätt skor.

Det blev bara två bokköp under mässan (och de är jag nöjd med). Böcker går det att köpa när som helst, dessutom visste jag att om jag tillät mig att köpa säg 3 pocket skulle det lätt gå över styr. Jag träffade många trevliga och intressanta människor. Seminarierna var det bästa och det jag hade åkte ner för.

Jag kom hem säkrare än någonsin på vem jag är, vad jag vill göra med och i mitt yrkesliv, vad min masteruppsats ska handla om. För min del var det årets tema, Afrika, som var det centrala och jag åkte ner för att gräva djupare i det ämnet snarare än för alla böcker. Alla är vi olika, för en del var författarseminarier, boksigneringar och bokköp det centrala. Vilken tur då att det fanns något för alla.

Vill ni läsa mer rapporter från Bokmässan, bloggade jag direkt från mässan på Boktipset. Länk

2 kommentarer:

  1. Det var hemskt trevligt att ses (även om jag än en gång skulle vilja be om ursäkt för allt... snor. Eh... Ja.)

    Och jag är ju jättesnäll! Inte alls farlig. Lovar ;-)

    SvaraRadera
  2. Missy: jag tror inte att du är farlig alls. hoppas du slipper snoret numera.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.