torsdag 26 november 2009

Award

Snälla Fröken Isakson har gett mig ett award. Om jag har förstått det rätt ska jag nu berätta 10 saker om mig själv. Och sedan skicka det vidare till tre andra härliga bloggvänner.

 1. Jag är galet förtjust i serier. Både dem för ungdomar och vuxna. Gärna med mycket kärlek eller mode i. Exempelvis Gossip Girl, One Tree Hill, Greys Anatomy, Sex and the city, Brothers & Sisters, True Blood. Ja listan kan göras lång. Heja boxar så jag kan se en hel säsong i sträck.
 2. Jag har ett väldigt bra minne, speciellt för detaljer. Något kan sägas i förbifarten och jag kommer ihåg det. Likt födelsedagar, siffror (har ett väldigt bra sifferminner), filmcitat mm. Vilket både skrämmer och imponerar folk.
 3. Jag kan i stort sett hela Barack Obamas tal från valnatten den 4 november 2008 utantill.
 4. Jag älskar att skriva. Har alltid gjort sen jag lärde mig alfabetet. En av mina största drömmar är att ge ut en bok. Så länge bloggar jag och skriver dagbok.
 5. Jag kan inte leva utan musik. Min mamma utmanade mig en gång och fråga om det kunde gå en dag utan musik. Lätt sa jag. Det fick jag äta upp. För framåt kvällen var liknelsen med en narkoman med absitens inte långt ifrån hur jag betedde mig. Jag blev inte lugn fören jag spelat en skiva innan sänggåendet. Jag har väldigt bred musiksmak och lyssnar på mycket olika musikstilar. Allt för att det ska passa migg humör. Min syster säger att jag är svår att tillfredställa musikaliskt men det är för att det måste vara precis rätt för hur jag känner mig.
 6. Min favorit färg är turkost. Men jag vågar inte inreda med den för enligt färglära ska det vara en kall färg. Jag vill att mitt hem ska vara varmt och hemtrevligt.
 7. Jag är väldigt bra på att reklamera. Min äldsta kusin har lärt mig och än finns det inget jag inte lyckats lämna tillbaka, fått lagat, utbytt eller vad det nu är jag vill. Mohaha.
 8. Bland det bästa jag vet är att storhandla. Tycker verkligen om att komma hem och fylla kyl/frys med massor av varor.
 9. Jag älskar barn. Speciellt mina syskonbarn. Önskar att jag fick se dem oftare. Måste bli en tripp till London snart för att träffa de två som bor där.
 10. Favoritskådisen är Denzel Washington. Har som mål att se alla hans filmer. Favoriter är Remember the Titans och The Great Debaters.
Jag skickar vidare denna award till Göteborg och bönorna : Missy, Fröken P och Mi, myself and I

5 kommentarer:

 1. Åh vad kul att få veta lite mer om dig vännen. Imponerande att du kan nästan hela talet utantill :D. Kramar

  SvaraRadera
 2. Maria: :)

  Fröken Isakson: Tack desamma

  SvaraRadera
 3. åh, tackar! Jag ska försöka klura ut något bra!:)

  SvaraRadera
 4. Jo: Om du vill går det bra att bara suga åt dig av awardet i sig.

  SvaraRadera