onsdag 20 augusti 2014

Kulturkollo

Bilden har jag lånat från kulturkollo.se
I helgen lanserades bloggkollektivet Kulturkollo. Det är sju bokbloggare som nu kommer samman och driver denna gemensamma blogg och plattform. Många känner säkert till bloggarna sedan innan, det är Och dagarna går..., Enligt O, Hyllan, Lyrans noblesser, Camilla läser, Fiktiviteter och Litteraturkvalster & småtankar.

Det är utlovat recensioner, diskussioner om böcker, samläsningar och utlottningar av böcker. Men även det jag ser mest fram emot annan typ av kulturbevakning utöver böcker. Det ska bli väldigt intressant att läsa just de inläggen då även jag brinner för fler typer av kultur än bara litteraturen.

De sju bloggarna har trots att lanseringen skedde i lördags redan hunnit publicera massor med inlägg och det kommer flera per dag (jisses hur ska jag hinna med?). De utlovade utlottningarna har redan dragit igång och jag rekommenderar er alla att tävla om Eleanor & Park. Det kommer även bli en första samläsning i form av Maken (som det också går att tävla om). Många olika typer av listor har även presenterats.

Roligt att ni har llanserat och det ska bli spännande att följa er Kulturkollo!

2 kommentarer:

  1. Jätteroligt att du vill följa oss Johanna! Vi tror på en rolig och spännande blogghöst tillsammans :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.