måndag 12 maj 2014

Titta hon pratar

Jag har testat att lägga upp en video på mig tidigare här på bloggen, men då är det bara mina händer ni ser. Den här gången testar jag att spela in en video där jag pratar också. Jag var och hämtade ut ett nytt bokpaket, den här gången från Book Depository. Ni får följa med när jag packar upp det. Följande böcker ligger i paketet: Second Chance Summer av Morgan Matson, Fangirl av Rainbow Rowell och To All The Boys I Love Before av Jenny Han. Nu när jag har testat det här med video och insett att det inte var så farligt kan det hända att det kommer t.ex bokrecensioner också.

 Ljudet kunde vara bättre och bakgrunden roligare men en lär sig så länge en lever.

8 kommentarer:

 1. Men hejsan, Johanna! -vink- Det var väl inte så farligt att babbla lite framför kameran? Så jäkla kul att se, hoppas på mer! :D Och som du skrev: ljudet kom och gick, men det luskar du nog ut så småningom.

  Och skräp - är det redan dags för sommarläsningsplaner? Ööörgh, jag hinner inte med! Först är det mars och min hjärna tänker "vinter," sen försvinner alltid april och vips så är det ofrånkomlig sommar. Hmm... Är lite nyfiken på Fangirl, den verkar nördigt mysgullig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte faktiskt att det var roligt att spela in så det är inte omöjligt att det blir fler videos :-) Ska testa att filma med mobilen nästa gång.

   Om samläsningen går bra nu kanske vi ska ge oss på Fangirl i sommar?

   Radera
 2. På tal om ingenting: captchan ville att jag skulle skriva "didiant" och allt jag kan tänka på nu är KROKOFAAAANT!!! Fasen, vad gott det hade varit. Gnnhjg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheh, nu har jag tagit bort ordverifieringen dock.

   Radera
  2. Vad skönt! :D Har du problem med spam? Det kom skräpkommentarer i vågor innan på min blogg, men sen tog jag bort möjligheten att skriva anonymt och har inte fått en enda spamkommentar sen dess. Eller så är jag bara lyckligt lottad. Tycker alla verkar ha captcha på sina bloggar just nu och det stör mig och får mig att skriva färre kommentarer :S

   Radera
  3. Jag har problem med anonyma kommentarer som gör reklam för skumma hemsidor. Men jag kanske ska testa att inga anonyma kan kommentera . För jag håller med när en ska hålla på och tyda otydliga bokstäver så minskar mitt egna kommenterande.

   Radera
 3. Åh, vad roligt att få se lite av personen bakom bloggen! (Tror till och med att jag känner igen dig, du har möjligtvis inte rört dig en del på SU?) Superbra video, spännande att se innehållet i bokpaketet. Dessutom tycker jag att du lägger upp det väldigt bra - lagom långt och sammanhållet. Hoppas på fler bokvideos! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har varit på SU de senaste fyra åren och de två senaste har jag jobbat där. Så det är möjligt att du sett mig :-) Jag har dessutom jobbat på den fakultet som du har studerat vid.

   Jag ska bara komma på vad mer jag kan videoblogga om så kommer det fler :-D

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.