torsdag 22 maj 2014

Resultatet från Stor Bokbytardagen

Det var Stora Bokbytardagen i fredags. Efter jobbet tog jag mig till Mornington Hotel för ett arrangemang där. Eftermiddagen bjöd på strålande sol, jag och min syster tog oss en författardrink i skuggan av ett paraply och jag bytte till mig Vitsvit av Athena Farrokhzad och Det finns ingenting att vara rädd för av Johan Heltne (är mycket nöjd med dessa). Men jag är besviken över arrangemanget i övrigt. Det var mest barnfamiljer och deras kompisar där och böckerna låg utspridda på borden på terrassen. Nästa år vill jag gå på ett arrangemang där det händer lite. Vad sägs om författarsamtal eller så. I alla fall mer uppstyrt. Hur gick det för er fick ni några bra böcker bytta?

6 kommentarer:

 1. Alltså jag glömde att gå... Pinsamt! Och dumt eftersom jag har jättemånga böcker jag borde göra mig av med och det är så roligt att kolla på "nya".

  SvaraRadera
  Svar
  1. På stadsbibliotekets olika filialer här i Tjockhult går det att byta böcker året runt i gröna bokbytartunnor. Finns det något liknande nere på Västkusten? I så fall kan du ju byta dina böcker där :-)

   Radera
 2. Jag var ju på lite olika ställen men jag fyndade till både dottern och skolan.

  SvaraRadera
 3. Vi hade bokbyte på jobbet och jag gjorde flera fina fynd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skoj att ni hade det på jobbet och att du gjorde flera fynd.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.