lördag 14 september 2013

Fem frågor och fem svar

Jag har blivit utmanad av Bloggbohemen att svara på fem frågor om mig själv. Jag som bekant gillar utmaningar hakar givetvis på. Här kommer mina svar.
 
Vem inspirerade/uppmuntrade dig att börja blogga? 
Jag var modebloggare i flera år innan jag började med Sincerely Johanna. Anledningen att jag övergick till den här bloggen var för att jag ville ta med fler kulturella saker än bara mode. Den första bloggen jag läste någonsin var MiaShopping och efter att ha läst den ett tag blev jag sugen på att själv börjar blogga.

Hur väljer du ämne att blogga om? 
Som jag skrev ovan så ville jag med den här bloggen ta ett vidare grepp om kultur än bara mode och vidgade då upp det hela. Numera bloggar jag om teater, utställningar, böcker, kulturevents, musik, film, serier, radio och kultur i media men även en specialfokus på barn- och ungdomskultur. Jag försöker också konkret i själva bloggande att blanda upp dessa, men mest skulle jag säga att det blir om litteratur.

Vad vet de flesta inte om dig?
 Det finns mycket som mina läsare inte vet om mitt privatliv då jag valt bort den delen när det gäller vad jag bloggar om. Men om jag skulle dela med mig av något privat så är det att jag hatar, verkligen hatar, att diska och gör det så sällan jag bara kan. Vilket kanske gör att mitt kök inte alltid är lika städat som resten av bostaden. Min stora önskan här i livet är att få ha diskmaskin.

Vilka tre ord beskriver din stil bäst? 
 Min bloggstil? Om det är frågan så är mitt svar: samtidskultur, tips och engagerat

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
 Då går jag på alla de events, utställningar, föreställningar, läser de böcker jag sedan bloggar om. Jag går på väldigt mycket kulturella aktiviteter och önskar att jag hann blogga om dem direkt efter men oftast kommer inläggen några dagar ibland vecka efter att jag varit på dem.

Sen var det frågan vilka bloggare jag ska utmana? Jag valde:
Bokpotaten
Lugn. Det ordnar sig.
Zachan

4 kommentarer:

 1. Hej Johanna! Roligt att du utmanar mig, så glad jag blir! Jag har faktiskt redan svarat på de här frågorna. Här finns mina svar:

  http://lugndetordnarsig.wordpress.com/2013/09/03/5-fragor-om-bloggande/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att jag inte hade bättre koll att du redan svarat på frågorna :-)
   Ska genast läsa dina svar.

   Radera
 2. Tackar :) Men vaddå? Får du inte ha diskmaskin? D:

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.