måndag 13 maj 2013

Hinner inte med riktigt

Just nu är det väldigt stressigt i mitt liv, igen suck jag blir så trött på tråkig stress. Om några månader tar min nuvarande anställning slut och jag har inget nytt jobb på gång och därför ser min framtid väldigt ovis ut och det tycker jag är jobbigt. Jag vet vad jag vill jobba med men inte hur jag ska ta mig dit och det är väldigt frustrerande. Därför känns det lite mycket just nu. Jag har svårt att koncentrera mig på läsningen och därför har högen med recensionsexemplar som väntar på läsning inte minskat ett dugg. Men jag vill läsa så det är frustrerande att det inte funkar och jag vill inte att förlagen ska bli besvikna att jag inte skriver om de böcker jag faktiskt har beställt.

Jag har varit på väldigt mycket kulturella evenemang i hopp om att döva ångesten som smugit sig på om framtiden och har nu nått någon sorts gräns för hur mycket mer jag orkar ta in. Så det får blir lite mindre av den varan fram till Londonresan om en och en halv vecka. Då hoppas jag kunna vila upp mig och få krafterna åter. Det ska bli fantastiskt skönt att komma bort en vecka.

Det här är inte ett inlägg där jag beklagar mig och vill att ni ska tycka synd om mig. Jag har det i övrigt väldigt bra. Jag vill bara tala om varför kvalitén på den här bloggen kan komma att sänkas en aning framöver och att det inte blir lika många inlägg som jag brukar skriva.

8 kommentarer:

 1. Jag förstår dig verkligen! I vissa perioden blir det bara en sådan press med recensionsexemplar, bloggande och allt annat. Det hinns helt enkelt inte med, och det ska ju framför allt vara roligt. Jag är också inne i en väldigt stressig period just nu, och det är inte alls roligt att känna sig otillräcklig hela tiden. Ta hand om dig, det är det viktigaste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för din kommentar och ta hand om dig också!

   Radera
 2. Det viktigaste ska vara att du mår bra och tar hand om dig själv - inte att underhålla oss andra med kultur (även om vi såklart vill bli underhållna). Kram och sköt om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att blogga är bland det roligaste jag vet just nu så det kommer att bli underhållning för er framöver också. Kram till dig.

   Radera
 3. Oroa dig inte för oss, vi är här när du hinner med bloggen igen. Bara ta hand om dig, sötgrisen!

  SvaraRadera
 4. Ovisshet kan ta så mycket energi, trots att saker faktiskt brukar ordna upp sig på något sätt. Håller tummarna för att du får lite klarhet i hur framtiden kommer se ut snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla. Ja det tar otroligt mycket energi och den skulle jag gärna lägga på andra roligare saker :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.