fredag 31 maj 2013

Hemma igen och vinnaren är...

Hej och hå. Nu är jag hemma i Sverige igen efter en vecka i London. Det var en fantastisk resa som jag kommer skriva mer om senare. Men först lite annat. Dagen efter jag kom hem fick jag ett jobberbjudande som jag tackade ja till och tycker ska bli väldigt spännande så nu har ett ton fallit från mina axlar och jag kan andas ut. I London blev jag dock (som vanligt när jag är där) förkyld så andas är lite trixigt fortfarande då näsan är täppt men ni förstår poängen. Det har varit full rulle både privat och på jobbet sen jag kom hem så därför var det tyst här under veckan. 

Nu är det dock lugnare och jag har mer tid över till bloggen (och har läst ikapp de bloggar jag följer under veckan jag var borta). Därför är det dags att dra en vinnare i tävlingen jag höll här. Tusen tack för delandet av tävlingen och bidragen som var med och tävlade. Jag fick även många bra tips på bloggar att börja följa. Jag lät min syster dra en vinnare i skålen igår kväll och den lyckliga vinnaren är.. Jonna Lindberg. Grattis Jonna, mejla mig din adress så kommer paketet med posten i nästa vecka.

4 kommentarer:

  1. Men gud vad roligt!!! Tack! :) Jag ser verkligen fram emot bokpaketet. Mailar dig!

    Vad härligt att du haft det bra i London, och jättekul med jobbet! Får man fråga vad det är för jobb?

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul, stort grattis till det nya jobbet!! :)

    Jag har också åkt på en förkylning så vi delar det där med täppta näsor just nu... :) Ser fram emot att läsa mer om Londonresan sen!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.