onsdag 15 maj 2013

Bokcirkel på bibliotek i sommar

 
Jag hittade en så rolig sa på Facebook häromdagen. Sture bibliotek i Stockholm kommer att ha en bokcirkel/bokträffar nu i sommar med start om två veckor. De kallar i och för sig det hela för Litterära salonger så rubriken kanske är missvisande. Jag kommer vara i London vid första träffen men satsar på träff två för den boken vill jag verkligen läsa och det här kanske få mig att få en läst någon gång.

Ni om inte bor i Stockholm tycker jag ska kolla mer era lokala bibliotek om de ordnar liknande träffar och om de inte gör det så föreslå att de ska införa det. Och om de inte har råd, tid eller någon annan anedning kanske ni kan sätta upp en lapp på biblioteket att ni undrar om det finns intresse att starta något motsvarande själva. Hur härligt är det inte att sitta ute i det gröna (frånsett pollenallergiker som kanske inte tycker det är supperkul), äta lite gott och prata om böcker?

6 kommentarer:

 1. Coolt! Har första boken och läst sista.

  SvaraRadera
 2. Klart du ska gå! :D På sommarhalvåret är böcker definitivt en utomhusaktivitet!
  Bibblan här har träffar och grejer (alltid på måndagar när jag inte kan - bu!) men verkar stänga allt sånt på sommaren :/ Jag slängde ut en förfrågan på facebook om att byta böcker imorrn på bokbytardagen men har inte fått något napp, folk verkar inte vara så boktokiga häromkring... Vilken tur att man har en blogg och får tjattra av sig ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vilka tråkmånsar de är. Ja hurra för bloggar!

   Radera
 3. Nej, så kul! Vilket bra initiativ!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.