onsdag 3 april 2013

The Host

Bilden har jag lånat från imdb.com
Jag tog med mig min syster och gick på förhandsvinsingen av The Host förra veckan. Jag hade inte läst boken som den bygger på (på svenska heter den Genom dina ögon) innan och hade bara sett trailern så jag hade inga förväntningar. Dessvärre var inte jag målgrupp och jag är rädd att mitt fnissande kan ha stört de anda biobesökarna runt mig.

Filmen gick i ett för högt tempo som oftast kändes både forcerat och osannolikt. Storyn är likt de Twilightfilmer som finns (kanske inte så konstigt med tanke på att de har samma författare) och ett triangeldrama står i centrum. Men till skillnad från Twilight går det för fort fram här för att jag ska hinna fästa mig vid karaktärerna och veta vilken av killarna jag ska hålla på.

En annan rolig sak var att vi fick goodiebags när vi kom som innehöll varsin chipspåse. Kanske inte var så lyckat för jag har aldrig varit med om att det har prasslats och smackats så mycket på en bio :-) Det var dock trevligt att få gå på förhandsvisning och jag träffade fler bloggare jag kände igen i salongen så på det stora hela hade jag en trevlig kväll.

Tack Forma Books för inbjudan!

6 kommentarer:

 1. Chips på bio är lika välkommet som knäckebrödssmulor i sängen. Håller med om att man inte alls hann fatta tycke för killarna, de var bara där och hon kunde valt vem som (eller ingen alls) utan att jag direkt brytt mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så. Tänk dig en hel biosalong full med chipsmumsande besökare (istället för någon enstaka som det brukar vara).

   Radera
  2. Skrev engelsktenta med ett teknikgäng som hade en monstertenta på 6h. En av dem hade morötter med sig :P Jag var glad när jag kunde avlägsna mig efter 90min, tänk att sitta med en morotsknaprare i 6 friggin timmar, jag hade fått krupp!

   Radera
  3. Men åh så störande. Och sådana ljud hörs på något vis extra högt vid tillfällen när det inte riktigt passa sig för dem.

   Radera
 2. Jag tyckte också att filmen gick lite för fort fram! Boken är definitivt bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit 23minuter. Det får räcka med filmen för min del. :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.