lördag 2 februari 2013

Bokmånad- Januari

Jag har sedan i höstas varit sugen på att köra en månadssummering av de böcker jag läser. Nu när det har blivit nytt år tänkte jag passa på att börja med dessa summeringar av det jag har läst varje månad. Januari var för att vara jag (har fått lära mig att inte jämföra mig med andra bokbloggare) en mycket bra läsmånad.

Totalt antal lästa böcker: 7st 
Antal böcker lästa på engelska: 1st
Antal böcker lästa på svenska:
6st

9 kommentarer:

 1. Första gången du läste Hunger Games? Vad tyckte du? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är första gången. Har bara läst bok ett än så länge och tyckte den var grymt bra. Är dock lite skeptisk till de andra två delarna och undrar vad de ska vara bra för :-S

   Radera
  2. Likadant här. Den här irlogisjukan som drabbat YA-världen är rätt störig... Jag läste första boken innan filmen kom och köpte hela trilogin på bokrean förra året, fortfarande inte känt för att läsa vidare. Lär väl inte bli av förrän nästa film knackar på dörren.

   Radera
  3. trilogisjukan, inget annat.

   Radera
  4. Precis det känns som om massor av ungdomsböcker görs i minst tre delar. Allt för att kunna mjölka ur så mycket som möjligt. Men ibland borde de tänka lite mer hellre kvalité än kvantitet.

   Radera
 2. Jag är nyfiken på Jag biter i apelsiner, många verkar ha läst den. Vi verkar ha ungefär samma lästakt, för januari iaf. Jag jämför inte heller min lästakt med andras, då blir jag bara stressad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den tycker jag verkligen du ska göra. Det var en fin bok. Blir spännande att se hur det kommer se ut för oss i februari :-)

   Radera
 3. Maila mig din adress - du har en vinst på gång. anna (at) joholofsson.se

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.