måndag, december 3

3 december

Bilden har jag lånat från novellix.se

Se där en novell som lite anspelar på julen, det finns med ett jultecken i titeln i alla fall nämligen snö. Dagens novell är Spår i snön skriven av Jonas Karlsson. Den handlar om en pappa, hans av andra ansedd egensinnige son, deras märkliga granne och spår i snön. Jag tycker hemskt mycket om den här novellen och har läst den en gång förut. Jonas Karlsson är så duktig på att berätta en historia på få sidor.

Vi fortsätter på snötemat med dagens jullåt. Varsågoda jag ger er Dean Martin och Let it snow! 

4 kommentarer:

 1. Jag har inte mycket vettigt att säga om noveller, efter otaliga försök har jag bara kommit fram till att de inte är min grej. Men musiken är mysig! Dock tycker jag att det har snöat färdigt nu. Och med det sagt är det dags att skotta fram bilen - woho! -_-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får du njuta av musiken och jag ska se till att välja bra låtar till dig :-)

   Radera
 2. Jonas Karlssons novellsamlingar är riktigt bra, han börjar i vardagen och plötsligt har han skruvat till det ett eller flera varv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fått han Spelreglerna av en kompis men har svårt att läsa en bok med noveller. De smälter gärna samman och jag misstar att de är en del av samma berättelse. Då gillar jag novellixerna bättre de är verkligen olika.

   Radera