onsdag, april 13

Bröllop

Strunt i alla kungabröllop, jag ska på ett riktigt bröllop. En av mina käraste vänner ska gifta sig i september. Jag blev rörd till tårar när jag blev inbjuden och inbjudningskortet är hur fint som helst. Jag har det till och med står framme här hemma för det är så vackert. Men nu till det viktiga. Vad ska jag ha på mig? Vad ska jag ge i bröllopspresent? Och det viktigaste, vilken vattenfast mascara är att rekommendera? Jag som gråter för ingenting måste ha en som sitter som berget för ojoj vad jag kommer att böla. Dessutom har de en otrolig bröllopsfotograf så om jag inte vill gifta mig efter själva bröllopet så kommer jag garanterat att göra det efter att sen sett bilderna. Camilla är fantastisk.

7 kommentarer:

 1. Visst ska det bli kul! :D

  SvaraRadera
 2. Du ska ha på dig något som får dig att käna dig vacker och fabulous!

  SvaraRadera
 3. Jo: det ska bli helt otroligt kul

  Miss E: hm vad kan det vara? Inte svart i alla fall. Det är redan bestämt. Jag tänker Miranda och Steves bröllop. Får kolla in det avsnittet för inspiration.

  SvaraRadera
 4. Åh! Carrie har en väldigt fin kappa - kör på en sån. Jag är Miranda så du får inte sno hennes stil :p

  SvaraRadera
 5. wow vad kul med bröllop! jag skall själv på 2 st och "what to wear- problemet" ställs jag också inför!!! på cicci och jockes bröllop ska jag ha en champagne-färg för det ville cicci men på det andra skall jag ev. ha något färgstarkt och det tror jag du skulle vara jättefin i också!

  presenter är alltid så svårt. samlar de på något?? isåfall är det en fin present som man kan ha kvar.

  hoppas du fick lite tips:) kram, helene sörensen

  ps, hoppas på att få se bilder sen på bloggen:)

  SvaraRadera
 6. Helene: ja tack för tipsen. Jag är sugen på något färgglatt och har ju som tur var lite, hihi, tid på mig att bestämma mig. Både vad gäller klädval och present.

  SvaraRadera