söndag 17 januari 2010

Filmtips

Bilden har jag lånat av cdon.com
Förutom att läsa ser jag på film i väntan på min box med Mad men. Efter att Miss Upsey Daisy sett The breakfast Club blev jag sugen på att återse den. Mitt härliga bibliotek hade den inne som tur var så det blev den (och en stor hög till med filmer) som fick följa med hem. Jag har sett den för bra många år sedan. Trodde att jag kom ihåg hur den var eller vad jag tyckte om den. Men efter att ha sett den insåg jag att jag inte mindes något. Blev glatt överraskad och hittade många andra filmer eller serier som har refererat till situationen som huvudpersonerna befinner sig i, de har kvarsittning, känner inte varandra men efter dagen i biblioteket ändras allt. Se den och minns det härliga 80-talet.

5 kommentarer:

 1. Åh, åh! ag är en sucker for collegefilmer från 80-talet! Alla de där med Brat-packarna :D SJälvklart hör BC till en av de klassikena, ag själv såg Can't buy me love häromdagen!

  SvaraRadera
 2. Jo: Den filmen ska jag kolla upp. Film och böcker har blivit nya tidsfördrivet när inte internet funkar som det ska här hemma.

  SvaraRadera
 3. Jag kommer ihåg den. Den var bra! :-D

  SvaraRadera
 4. Miss E: Verkligen.

  Miasvardag: Jag var inte född när den hade premiär men gillar den skarpt så här 20 år i efterskott.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.